TACK till producenter, samarbetspartners och smakvandrare för att ni gjort 2017 till en säsong fylld av härliga vandringar. Nya datum för våren 2018 finns ute nu…

Klicka på ditt val


smakupplevelse-logo-png-fixad
smakvandring_o smakvandring

 så kommer du till bokningssidan


Great Days & Du Glemmer det aldrig

Vi samarbetar med olika upplevelseföretag. Ett av dem är Great Days och Du glemmer det aldrig (dansk sida). När ni köpt ett presentkort via dem så går ni sedan in på vår hemsida och bokar vandring. I fältet ”Presentkortsnummer” fyller ni i er aktiveringskod och sen är beställningen gjord.

lovord från våra gäster:

”Ett stort tack för den mycket trevliga smakvandringen som bjöds den 1 maj. Ni hade ordnat med ett fint väder, dock lite mycket blåst, men det blev bra i alla fall. En väldigt fin runda i vacker natur och med en lagom hastighet så att alla kunde hänga med. Fantastiska produkter från lokala producenter, smakfullt upplagda för oss.
En mycket bra presentation av produkterna, och vidare om landskapet.
Allt detta blandat med trevliga anekdoter och historier från svunna tider. Jag talar för oss 4 och riktar stor tacksamhet till Peter och Pernilla.

Med vänliga hälsningar

Per Malmgren, Karin, Annika och Per” (1 maj 2017)

 

”God mat, vacker natur och gott om tid för samtal. Efter en heldagskonferens på The Lodge blev detta en mycket lyckad teambuildingaktivitet.”
EON (sept 2013)

”Det var fantastiskt vacker natur, supertrevlig guide och god mat. Allt var genomgående gott. Det första stoppet med knäckebröd, mögelost och sylt (som vi köpte med hem) och gaspachon var särskilt god.”
Anna & Gustav (juni 2013)

“för såväl kropp som själ”
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs juni 1 2015
Trevlig vandring med en fantastiskt underhållande guide. Sex stopp med avsmakning av matprodukter från Skåne såsom honung, ostar, kaffe från rosteri i Södra Sandby, öl från Lund, Anguskorv, Lunnarpstupp, bröd från Vismarslöv, tomater, chutneys, svamp och mycket mera. Man blir definitivt väl försedd med många goda smakupplevelser. Vandringen är ca 6 km och går såväl uppför som nedför backar så man gör lätt av med kalorierna igen. Rundan tar ca 4 1/2 tim.

“Inget går upp mot lyxen att vara gäst på sitt eget kalas!”
4 av 5 bubblorOmdömet skrevs november 23 2014
Jag firade min 50-årsdag med en härlig smakvandringsutflykt för mig och mina vänner – ett perfekt format där alla hinner umgås med alla. Under guidens lättsamma ledning njöt vi av en helhetsupplevelse där natur och kultur i samklang med väl valda skånska delikatesser stimulerade både själ och sinnen.