6 Smakvandringar runt den ljuvliga naturen kring Christinehof slott är nu möjliga att boka. Njut av den blodboksfyllda parken med sina öppna ängar och ljusa lövträd förgylla en dag. Boka tidigt – platserna har en strykande åtgång. Redan nu är vissa smakvandringar fyllda.

Varmt välkomna,

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

I år har vi laddat upp med ännu flera härliga vandringar i den Österlenska naturen kring Christinehof slott. Följ vår guide som tar dig genom magiska berättelser, härliga smaker o anekdoter från våra små lokala producenter.

Detta är en del av Österlen som visar upp sin prakt genom öppna vyer, lummiga skogspartier och ljuvliga ängar.

Om vandringen

Terrängen är kuperad, så ta bekväma vandringskor och kläder efter väder. Räkna med minst 4 timmars vandring inkl avsmakning.

Hund tillåten?

Har du hund som du vill ta med,  så är de är välkomna men vi kan inte har för många hundar på smakvandringarna så anmäl hunden och invänta bekräftelse.  För att det ska bli en upplevelse för alla i gruppen, vill vi hålla vissa riktlinjer vad gäller hund.

  • Hunden måste hållas kopplad under hela vandringen.
  • Hunden får inte vistas framme vid matborden. Det kommer finnas möjligheter för hunden att kopplas upp vid varje stopp.
  • Alla gillar inte hund (även om vi gör det) så visa hänsyn till gruppen
  • Vi vandrar genom ko-hagar och där är det extra viktigt att visa respekt för betesdjuren. Följ guidens instruktioner.
  • Glöm inte skriva i meddelandefältet till oss när du bokar om du tar med hund. Det finns ett begränsat antal hundplatser.

Om maten

Vi dukar upp härliga delikatesser från små, lokala producenter, med passion för sin tillverkning. Vår guide leder er genom maten, dryckerna, dess härkomst, samt traktens kultur och historia. Ni får smaka på bl a fisk, fågel, ostar, kex, marmelader, olika korvar, svamp och ett stort antal drycker som passar fint till, och mycket mer.

Priser

1 195 kr/person inklusive mat, dryck och guide.
Köper du två biljetter (eller fler) betalar du 995 kr/biljett.
Barn 7–12 år betalar halva priset.
Priser är inkl moms.

Boka här

Kontrollera tillgänglighet och välj den dag som passar.
Fyll därefter i dina uppgifter inkl e-post och telefonnummer.
Avbokning måste ske 24 timmar innan avsedd vandring. Därefter får ni gå in på vår hemsida och boka om er nya vandring.
Om det skulle regna eller att det blir för få anmälda så hjälps vi åt att hitta ett nytt datum för ni vill ju inte missa Smakvandringen på Österlen.

Gör din bokning

  • Tillgängliga platser
  • Fåtal platser kvar
  • Fullbokad
  • P Privat
  • F Företag